Компанията Huawei бързо разширява гамата си от смартфони. В края на

...
Компанията Huawei бързо разширява гамата си от смартфони. В края на
Коментари Харесай

Смартфонът Huawei Y7 2018 получи екран със съотношение 18:9 и две камери

Компанията Huawei бързо уголемява гамата си от смарт телефони. В края на настоящия месец се чака премиерата на новите флагмани, а напълно скоро се чака излизането и на смарт телефона Y7 2018. Някои детайлности за него се появиха в Мрежата.

Гледайки изображението към този момент излиза наяве, че Y7 2018 по най-новата мода е оборудван с екран със съответствие 18:9. Резолюцията на IPS-матрицата, по информация на източника, остава 1440 x 720 пиксела.

Камерите в устройството са две. Резолюцията на предната не се оповестява, само че е известна резолюцията на главната – 13 Mp. В непосредственост до нея се намира дактилоскопичния датчик. В дъното на смарт телефона има общоприет конектор за свързване на слушалки и врата Micro-USB.

Източникът няма данни за платформата и размера на паметта на Huawei Y7 2018, само че се допуска, че тази част малко ще се промени спрямо миналогодишния модел. Тоест, разумно е да чакаме SoC на равнището на Qualcomm Snapdragon 435, както и 2 GB оперативна и 16 GB вградена флаш-памет, като най-малко в базовата версия на устройството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР